Op dinsdag 21 september a.s. is er weer de Haarlemse Prinsjesdag Lunch. IKH is de initiatiefnemer van dit unieke evenement voor zakelijk en bestuurlijk Haarlem. Net als voorgaande jaren vind vooraf aan de Prinsjesdag Lunch de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de IKH plaats. Het evenement vindt plaats in Van der Valk Hotel Haarlem. 

Het Prinsjesdag evenement is een van de top drie zakenevenementen van Haarlem. We hebben weer een uitstekende gastspreker: Sylvester Eijffinger, econoom en hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg. Hij behoort tot de economentop van ons land. Sylvester Eijffinger komt naar Haarlem om zijn licht op de actuele sociaaleconomische situatie te laten schijnen. We verwachten dat het weer een inspirerende netwerkbijeenkomst van en voor het Haarlemse bedrijfsleven wordt. Op de website www.haarlemseprinsjesdaglunch.nl is alle informatie over de Prinsjesdag Lunch te vinden.

IKH leden
Voor IKH-leden geldt een speciale combiregeling. Elk lidbedrijf dat deelneemt aan de IKH algemene ledenvergadering èn de Prinsjesdag Lunch krijgt voor één gast het ticket van de lunchbijeenkomst (t.w.v. 100 euro) van de IKH. Aanmelding voor de ALV volgt later bij de IKH zelf. Bestelling van een of meer tickets voor de lunchbijeenkomst moet rechtstreeks op deze webpagina https://haarlemseprinsjesdaglunch.nl/aanmelden/. Vul dan in het vakje voor vragen en tips in dat je IKH-lid bent.

Wij hopen dat de IKH-leden elkaar en andere ondernemers weer live-fysiek kunnen ontmoeten in een goede sfeer.
Graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Bruno Giebels, voorzitter IKH
&
Rosalie Smit, verenigingsmanager IKH