In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 gaan politici met elkaar én met ondernemers in debat. Dit uiteraard over actuele thema’s die spelen in de Haarlemse ondernemerswereld. Het Politiek Ondernemersdebat is bedoeld om ‘ondernemen en politiek’ dichter bij elkaar te brengen – én om inzichtelijk te maken waar de diverse partijen staan als het gaat om thema’s die belangrijk zijn om in Haarlem te kunnen ondernemen. Meld je aan via www.goedezaken.nu/ondernemersdebat.

foto: (c) Judith Cappon Fotografie

Datum: 8 maart 2022
Tijd: 19:00 uur,
Locatie: Nova College (gebouw ‘De Mug’), Zijlweg 203

Programma
Inloop 19:00 uur
Aanvang debat 19:30 uur
Borrel 21:30 uur
Afsluiting 22:00 uur

Debat
Bij het debat zijn vertegenwoordigers aanwezig van de 12 partijen die momenteel in de gemeenteraad zitten. Deze politici gaan met elkaar in debat rondom een 5-tal ondernemersthema’s. Daarnaast kunnen bezoekers vanuit de zaal vragen stellen en met de politici in gesprek. Het maximum aantal bezoekers is afhankelijk van de dan geldende maatregelen (momenteel 75 personen). Meld je daarom snel aan via het formulier op deze pagina.Van het debat wordt een videoregistratie gemaakt die via Goede Zaken TV wordt uitgezonden. Waarschijnlijk wordt het debat ook via livestream uitgezonden, dit wordt in de loop van februari besloten.

Het Politiek Ondernemersdebat is een samenwerking tussen 5 Haarlemse organisatie die dagelijks met ondernemers en ondernemerschap te maken hebben: Industriekring Haarlem, Horeca Nederland, Haarlem Centraal, Vereniging Eigenaren Binnenstad Haarlem en Actieprogramma Impact Ondernemen.

De organisatie is in handen van Goede Zaken, in samenwerking met het Nova College. Het debat wordt ondersteund door diverse zakelijke netwerkorganisaties die als ‘lijstduwer’ optreden: Goede Zaken, Nova College, Sprakz Networking, Beter Business. Presentatie en debatleiding worden verzorgd door Brigitte Paulissen (BeterBusiness) en Johan Tempelaar (communicatiebureau De Coalitie).

Aanmelden kan via www.goedezaken.nu/ondernemersdebat