Een onderneming hebben in deze tijd is uitdagend. De coronacrisis stelt je ondernemersgeest op de proef. Of je nu in een branche zit die keihard getroffen wordt en je omzet ziet dalen. Of je omzet gelijk hebt weten te houden, maar het proces op de werkvloer ziet er opeens heel anders uit. Of je hebt door alle drukte geen tijd meer om vooruit te denken.  In welke situatie je ook zit, de ondernemers van het bestuur van de IKH staan voor je klaar.

De ondernemers van het bestuur IKH gaan graag met je in gesprek over de uitdagingen waar je nu als ondernemer mee te maken hebt. Mikkel Levelt (Simon Levelt), Ella Zander (Ruud Zander schoonmaakbedrijf), Eric Boonstra (Iron Mountain), Robert Bloemers (Imbema) en Bruno Giebels (voorzitter IKH) bieden je een luisterend oor, een vertrouwelijk 1 op 1 gesprek als ondernemers onder elkaar.

Heb je behoefte om te sparren met een medeondernemer over de dagelijkse gang van zaken en uitdagingen in deze tijd? Stuur een email naar info@industriekringhaarlem.nl en geef aan met wie je graag in gesprek wilt. Dan neemt een van hen contact met je op.