Roald de Graaf van PAND Makelaars is als bedrijfsmakelaar en taxateur gevestigd in de Waarderpolder. Hij zal door het bestuur aangedragen worden als nieuwe penningmeester tijdens de Algemene Ledenvergadering in september. Hij neemt hiermee het stokje over van Bert Brals, die zich al jaren actief inzet voor de Industriekring Haarlem.

Roald de Graaf: ‘Sinds 2007 ben ik actief als bedrijfsmakelaar en taxateur van commercieel vastgoed in Haarlem en in het bijzonder de Waardepolder. Een aantal jaar waren wij ook met een kantoor gehuisvest aan de Waarderweg en sinds begin dit jaar is mijn bedrijfsmakelaardij PAND Makelaars gevestigd aan de Bingerweg. 

De redenen om met het kantoor te vestigen in de Waarderpolder is omdat het enerzijds een belangrijk en waardevol werkgebied in de regio betreft en anderzijds omdat de ligging, de bereikbaarheid en de  parkeermogelijkheden goed zijn. Maar bovenal zijn de huisvestingsmogelijkheden in de Waarderpolder interessant en een goede “concurrent” van bijvoorbeeld het Haarlemse centrum.

Met veel plezier ga ik mij inzetten voor de IKH om mijn steentje bij te dragen aan onze gemeenschappelijke belangen. Om dicht bij het beleid, de plannen en projecten aanwezig te zijn om daarin mee te denken en te participeren. En ook om te leren hoe het gehele complex van overheden, organisaties, visies, beleid en uitvoering in het werk gaat. Maar bovenal om meer ondernemers en hun ondernemingen te leren kennen op ons interessante bedrijventerrein.

Graag tot ziens op de Algemene Leden vergadering in september! “