De GGD coronateststraat wordt verplaatst naar de Waarderpolder. Vanaf 5 november worden de coronatests door de GGD uitgevoerd aan de Conradweg 40.

De teststraat aan de Conradweg komt in plaats van de huidige teststraat naast het Kennemer Sportcenter. De tent die daar wordt gebruikt is niet geschikt voor de wintermaanden. De verhuizing betekent overigens niet dat de GGD de capaciteit uitbreidt.

Op 2 november wordt gestart met de opbouw van de teststraat. Vanaf donderdag 5 november komen er bezoekers met de auto, fiets of lopend naar de teststraat. Er worden zo’n 600 tot 650 tests per dag afgenomen. Er wordt rekening gehouden met zo’n 72 auto’s per uur.

Bereikbaarheid van het business park
Parkmanagement vindt het belangrijk dat de bereikbaarheid van de Waarderpolder en omliggende bedrijven niet wordt verstoord. Daarom is er nauw contact geweest tussen parkmanagement en gemeente Haarlem met de Veiligheidsregio Kennemerland en GGD Kennemerland. Er worden verkeersplannen opgesteld en gele borden geplaatst.

Omliggende bedrijven zijn door parkmanagement persoonlijk benaderd om hen op de hoogte te stellen van de nieuwe (tijdelijke) situatie. De testlocatie blijft minstens vier maanden staan.

Heb je vragen over de gevolgen van de GGD coronateststraat voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op met parkmanager keesgoedknegt@parkmanagement.nl


Kijk voor meer informatie op www.waarderpolder.nl