De zevende editie van de Haarlemse Prinsjesdag Lunch gaat door! Gastspreker is dit jaar Bas Jacobs, een bekende econoom, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met de stevige samenwerking van Industriekring Haarlem en Kennemer Business Zakennetwerk èn met extra steun van enkele ondernemers en bedrijven lukt het om het evenement weer te organiseren. Natuurlijk gelden er enkele Corona-gebonden beperkingen, maar de pijlers netwerken, inhoud en lunch blijven overeind. Het ‘Haarlemse evenement met een knipoog naar Den Haag’ is dit jaar bij Van der Valk Hotel Haarlem op de geheel vernieuwde Haarlem etage (tweede verdieping). ROC Nova College zal in samenwerking met Van de Valk de lunch opnieuw verzorgen. Kijk voor meer informatie op www.prinsjesdaglunch.nl

Bent u IKH lid? Maak dan gebruik van de combi ticket!
Voorafgaand aan de Haarlemse Prinsjesdag lunch vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in Hotel Van der Valk Haarlem 10:30-11:30 uur. De IKH is mede-initiatiefnemer van de Haarlemse Prinsjesdag Lunch. De IKH voldoet de ticketprijs voor de Prinsjesdag lunch voor IKH-leden die èn de ledenvergadering èn de lunchbijeenkomst bezoeken (t.w.v. 100,-). Daarbij geldt maximaal één ticket per IKH-lidbedrijf. 

Aanmelden
Klik hier om u aan te melden voor de ALV en de Haarlemse Prinsjesdag Lunch op 15 september a.s. Let op: De gastencapaciteit voor de Haarlemse Prinsjesdag Lunch is door de Corona spelregels (o.a. 1,5 meter afstand en verplicht zitten) dit jaar beperkt. Ons dringende advies: bestel tijdig uw tickets, want we zitten eerder vol dan in voorgaande jaren.