Aanmelden Algemene Ledenvergadering IKH en Haarlemse Prinsjesdag Lunch

Op 15 september 2020 organiseert de IKH de jaarlijkse ALV voor de leden. De ALV wordt jaarlijks georganiseerd voorafgaand aan de Haarlemse Prinsjesdag Lunch.

De Haarlemse Prinsjesdag Lunch is dit jaar bij Van der Valk Hotel Haarlem op de geheel vernieuwde Haarlem etage (tweede verdieping). ROC Nova College zal in samenwerking met Hotel Haarlem de lunch verzorgen. Dit Top 3 zakenevenement van Haarlem is op dinsdag 15 september 2020. Klik hier voor het programma.
De gastencapaciteit is door de Corona spelregels (o.a. 1,5 meter afstand en verplicht zitten) dit jaar beperkt. Ons dringende advies: bestel tijdig uw tickets, want we zitten eerder vol dan in voorgaande jaren.

Ik meld mij aan voor:

Optie 1 – De Algemene Leden Vergadering IKH van 10:30 – 11:30 uur

De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de Industriekring Haarlem vindt plaats op 15 september 2020 bij Van der Valk Hotel Haarlem (Toekanweg 2, 2035 LC  Haarlem)

Optie 2 – ALV & Haarlemse Prinsjesdag Lunch (11:30 – 14:30 uur)

Ik maak gebruik van de combi regeling en meld mij aan voor de ALV en de Haarlemse Prinsjesdag Lunch

Aansluitend aan de ALV vindt de Haarlemse Prinsjesdag lunch (HPL) plaats van 11.30 tot 14.30 uur. De IKH is mede-initiatiefnemer van de HPL. Het is een uitstekende gelegenheid om te netwerken met 150 gasten uit zakelijk en bestuurlijk Haarlem. De IKH voldoet de ticketprijs voor de Prinsjesdag lunch voor IKH-leden die èn de ledenvergadering èn de Haarlemse Prinsjesdag Lunch  bezoeken. Daarbij geldt maximaal één ticket per IKH-lid.

Prinsjesdaglunch
Ik meld mij aan voor:
Als u samen met een compagnon, een zakenrelatie of een andere introducé(e) aan het evenement wilt deelnemen, bestel dan direct het gewenste aantal extra tickets via www.haarlemseprinsjesdaglunch.nl. Bij de definitieve tickettoewijzingen hanteren wij de volgorde van bestellen en vol is ook echt vol!
Aanhef keuze
Zakelijke voorwaarden *
Wij zijn akkoord met de 'Zakelijke voorwaarden Kennemer Business evenementen' en de specifieke Corona spelregels die op dit evenement van toepassing zijn en zoals gepubliceerd op de website. >Zakelijke voorwaarden
AVG-regeling *
Wij zijn akkoord met gebruik van onze gegevens en het maken, verwerken en verspreiden van foto-/film-/geluidsopnamen van het evenement voor en door Kennemer Business zakennetwerk (conform AVG).
LinkedIn profielen
Aanvinken Wij zijn akkoord met publicatie van onze Linkedin profielen (alleen indien hierboven ingevuld).

LINKS