Algemene Ledenvergadering IKH 2021

& Haarlemse Prinsjesdag Lunch 

Op dinsdag 21 september 2021 organiseert de IKH de jaarlijkse ALV voor de leden. De ALV wordt georganiseerd voorafgaand aan de Haarlemse Prinsjesdag Lunch, hèt evenement voor zakelijk en bestuurlijk Haarlem. IKH is de initiatiefnemer van dit unieke evenement. Het evenement vindt plaats in Van der Valk Hotel Haarlem.

Het Prinsjesdag evenement is een van de top drie zakenevenementen van Haarlem. We hebben weer een uitstekende gastspreker: Sylvester Eijffinger, econoom en hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg. Hij behoort tot de economentop van ons land. Sylvester Eijffinger komt naar Haarlem om zijn licht op de actuele sociaaleconomische situatie te laten schijnen. We verwachten dat het weer een inspirerende netwerkbijeenkomst van en voor het Haarlemse bedrijfsleven wordt. Op de website www.haarlemseprinsjesdaglunch.nl is alle informatie over de Haarlemse Prinsjesdag Lunch te vinden.

IKH leden
Voor IKH-leden geldt een speciale combiregeling. Elk lidbedrijf dat deelneemt aan de algemene ledenvergadering èn de Prinsjesdag Lunch krijgt voor één gast het ticket van de lunchbijeenkomst (t.w.v. 100 euro) van de IKH.

De gastencapaciteit is door de corona spelregels dit jaar beperkt. Ons dringende advies: bestel tijdig uw tickets, zodat u verzekerd bent van een plaats.

Ik meld mij aan voor:

Optie 1 

Algemene Ledenvergadering IKH van 10:15 – 11:30 uur 

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Industriekring Haarlem vindt plaats op 21 september 2021 van 10:15 – 11:30 uur uur bij Van der Valk Hotel Haarlem (Toekanweg 2, 2035 LC  Haarlem)

Optie 2 – Combi-regeling 

Algemene Ledenvergadering & Haarlemse Prinsjesdag Lunch van
11:30 – 14:30 uur

Ik maak gebruik van de combiregeling en meld mij aan voor de Algemene Ledenvergadering van de IKH en aansluitend de Haarlemse Prinsjesdag Lunch. De IKH voldoet de ticketprijs voor de Prinsjesdag Lunch voor IKH-leden die èn de ledenvergadering èn de Haarlemse Prinsjesdag Lunch  bezoeken. Daarbij geldt maximaal één ticket per IKH-lid.

Haarlemse Prinsjesdag Lunch 2021
Ik meld mij aan voor:
Als u samen met een compagnon, een zakenrelatie of een andere introducé(e) aan het evenement wilt deelnemen, bestel dan direct het gewenste aantal extra tickets via www.haarlemseprinsjesdaglunch.nl. Bij de definitieve tickettoewijzingen hanteren wij de volgorde van bestellen en vol is ook echt vol!
Aanhef keuze
Zakelijke voorwaarden *
Wij zijn akkoord met de 'Zakelijke voorwaarden Kennemer Business evenementen' en de specifieke Corona spelregels die op dit evenement van toepassing zijn en zoals gepubliceerd op de website. https://haarlemseprinsjesdaglunch.nl/zakelijke-voorwaarden/
AVG-regeling *
Wij zijn akkoord met gebruik van onze gegevens en het maken, verwerken en verspreiden van foto-/film-/geluidsopnamen van het evenement voor en door Kennemer Business zakennetwerk (conform AVG).
LinkedIn profielen
Aanvinken Wij zijn akkoord met publicatie van onze Linkedin profielen (alleen indien hierboven ingevuld).

LINKS