Boeder Incasso is een van oudsher Haarlems familiebedrijf. Het gerechtsdeurwaarderskantoor is vorig jaar vanuit Haarlem centrum verhuisd naar de Waarderpolder. Na hun intrek op het kantoor aan de Oudeweg is Boeder Incasso lid geworden van de Industriekring Haarlem. We heten Boeder Incasso van harte welkom in de Waarderpolder en bij de IKH.  Bij deze stellen we Boeder Incasso aan u voor.

Waarom is Boeder Incasso lid geworden van de IKH?
We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van al hetgeen om ons heen gebeurt. En daar waar nodig mee te praten. Daarvoor is IKH een prima organisatie met een heel duidelijke visie en missie voor de Waarderpolder.

Waar zijn jullie gevestigd in de Waarderpolder en waarom zijn jullie verhuisd?
Boeder Incasso houdt kantoor aan de Oudeweg 115. Het geheel gerenoveerde gebouw heet nu Bamboo Offices. We kijken uit op de KwikFit,  de Febo en de levendige Oudeweg.  

Ons kantoor op de Zijlweg was na 40 jaar wat gedateerd en moest grondig worden verbouwd om te voldoen aan energielabel A.  Parkeren werd steeds lastiger. Onze deurwaarders gaan dagelijks op pad en moesten iedere keer de hele stad door. We zijn ons gaan oriënteren en toen kwamen we al snel uit op de Waarderpolder als een prima locatie. Vervolgens was de keuze om onze intrek te nemen in de Bamboo Offices snel gemaakt. Het pand ging naar slopershoogte en we mochten ons kantoor volledig naar eigen wens inrichten. Het is heel fraai geworden en graag nodigen we de ondernemers van de Waarderpolder uit om een keer een kijkje te komen nemen.  

Over Boeder Incasso
Boeder Incasso is momenteel het enige gerechtsdeurwaarderskantoor in Haarlem. Naast deurwaarderswerkzaamheden en incasso’s houdt Boeder zich vooral bezig met juridische dienstverlening voor het MKB. De juristen van Boeder voeren honderden procedures per jaar, vooral bij de kantonrechter. De kantonrechter doet alle zaken tot 25.000,00 euro. Onze klanten zeggen vaak: jullie doen advocatenwerk. Boeder is ISO en ISAE gecertificeerd en lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG).

Wie is Oscar Boeder?
Oscar Boeder (1971) werkt sinds 1996 bij het in 1981 door zijn vader opgerichte Boeder Incasso. Behalve mede eigenaar van dit bedrijf is hij gerechtsdeurwaarder en docent beslagrecht bij diverse opleidingsinstituten. In die hoedanigheid deelt hij zijn kennis met onder anderen advocaten, rechters en gerechtssecretarissen. Oscar Boeder is actief in de gemeentelijke politiek in Heemstede en is rechter plaatsvervanger bij de Rechtbank West-Brabant.

Als gerechtsdeurwaarder bekleedt Oscar een sleutelpositie die veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Hij moet rekening houden met de rechtspositie van zowel de schuldeiser als de schuldenaar. Voor de schuldeiser geldt dat die er op moet kunnen vertrouwen dat een gerechtsdeurwaarder alle wettelijke mogelijkheden kent en benut om betaling van een vordering af te dwingen.

Daarbij is wat Oscar betreft ook ruimte om in samenspraak met de opdrachtgever te zoeken naar oplossingen die door beide partijen als rechtvaardig en praktisch uitvoerbaar worden ervaren.

Oscar Boeder Email: oboeder@boederincasso.nl, Tel 06 53 75 78 17