Het laatste nieuws

Vier 75 jaar vrijheid als Bevrijdingspop-sponsor

Op dinsdag 5 mei 2020 is het driekwart eeuw geleden dat Nederland werd bevrijd. Bevrijdingspop 2020 wordt om die reden een extra bijzondere editie. Naast de vaste elementen zoals de line-up met de grootste namen uit de Nederlandse popmuziek, het Bevrijdingsvuur en onder andere de Ambassadeur van de Vrijheid, wordt dit jaar voorafgaand aan het festival een Bevrijdingsweek georganiseerd. 

Wilt u zich als sponsor aan Bevrijdingspop 2020 verbinden? Om zo nieuwe werknemers te vinden of met uw merk onder de aandacht van naar verwachting 150.000  bezoekers uit Noord-Holland en omstreken te komen? Hier zijn dit jaar extra mogelijkheden voor! Sponsor een hekdoek of kom terug op de schermen naast onze podia. Word zichtbaar op onze goedbezochte website of socials. Sponsor een evenement in de Bevrijdingsweek, zoals een mini-opera, de bevrijdingswandeling, een fototentoonstelling of het naspelen van historische gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog. Of misschien heeft u zelf nog creatieve, commerciële ideeën? We gaan graag met u in gesprek over uw wensen. 

Viert u over een half jaar als Bevrijdingspop-sponsor 75 jaar vrijheid in ons land op het Sponsor Deck van Bevrijdingspop?

Ga daarvoor naar www.bevrijdingspop.nl/sponsoring/ of mail david@bevrijdingspop.nl.

 

Archieven