Coronaproof en duurzaam beleid voor woon-verkeer binnen uw organisatie

Omdat het zo snel mogelijk, veilig weer op stoom komen van de economie van groot maatschappelijk belang is, heeft Breikers een Corona Actieplan ontwikkeld. Met dit Actieplan kunnen de mobiliteitsmakelaars binnen vier weken een mobiliteitsplan voor jouw bedrijf ontwikkelen. Dit is maatwerk, want de mobiliteitsbehoeften verschillen per bedrijf en medewerker. Breikers wordt gefinancierd vanuit de overheid en kan haar dienstverlening daardoor kosteloos aanbieden.  

Breikers is in 2015 door VNO-NCW West en ORAM opgericht om de bereikbaarheid, en daarmee het vestigingsklimaat, in de Amsterdamse metropool regio te verbeteren. Sindsdien helpt Breikers grote werkgevers bij hun transitie naar slimme en duurzame mobiliteit.  

Door de Coronamaatregelen zijn veel van ondernemers bezig met het herinrichten van hun bedrijfsprocessen. Hoe je als bedrijf duurzaam en veilig bereikbaar bent voor personeel, klant en goederen hoort daar vanzelfsprekend ook bij. Doorgaans is er meer tijd en ruimte om het mobiliteitsbeleid aan te passen. Die tijd is er nu niet. Het advies van Breikers bevat praktische handvatten, gericht op concrete resultaten. De mobiliteitsmakelaars schakelen hun uitgebreide netwerk in bij specifieke mobiliteitsvragen.

 Interesse? Neem dan snel contact op met Rutger van der Veen via rutger@wijzijnbreikers.nl

Archieven